Publikationer
Dyk ned i perspektiverende fødevare-viden fra foreningen
![](https://smagenafdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/05/bagte_rustikke_rodfrugter.jpg)
Respekt for de innovative fødevareproducenters intellektuelle ophavsret
Debatindlæg i Magisterbladet, af Laurids Siig Christensen, Smagen af Danmark
Åbner som pdf.
![](https://smagenafdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/05/Smagens-Landskab-3-of-13--scaled.jpg)
Høringssvar til udkast til decentral erhvervsfremme
Åbner som pdf.
![](https://smagenafdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/05/Koldpresset-rapsolie-fra-et-fynsk-foedevaremarked-1-scaled.jpg)
FoodMatrix – the concepts of a vision
ReFrame-projekt
Åbner som pdf.
![Kortlaegning-af-Laesoe-REFRAME-endelig](https://smagenafdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/05/Kortlaegning-af-Laesoe-REFRAME-endelig.jpg)
Kortlægning af fødevarepotentialet på Læsø
ReFrame-projekt.
Åbner som pdf.
![](https://smagenafdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/05/Smagens-Landskab-4-of-13--scaled.jpg)
De danske småøer – en erhvervsudviklingsstrategi
Udarbejdet for Småøernes Erhvervsudviklingscenter (SEUC)
Åbner som pdf.
![oelgod-snack](https://smagenafdanmark.dk/wp-content/uploads/2022/05/oelgod-snack-1.png)
Artikel fra The Host 2017
Om baggrunden for Smagen af Danmark
Åbner som pdf.