Smagspilot 2019

Gourmet Bornholm har lanceret et nyt kursus, som henvender sig til aktører i hele Danmark, der vil blive skarpere på formidlingen af fødevareoplevelser og koblingen mellem fødevarer/gastronomi og oplevelsesøkonomi. Hvordan får man iscenesat sit produkt, fortalt den gode historie og gjort det interessant for turister og besøgende i sit lokalområde.

Vil du blive bedre til alt dette? Så deltag i Smagspilot 2019 i april/maj. 

Undervisningen foregår dels her på gaarden (Bornholms Madkulturhus) og i CPH Food Space i København. 

Bornholm er skarp på fødevarer, iværksætteri, oplevelsesøkonomi, branding og turisme. Derfor er Bornholm en fantastisk base for dette kursus.

Underviserne er en samling af landets bedste fagfolk på hver deres felt.

 

PRIS 8.500,- + moms (dertil kommer transport, overnatning og forplejning)

Se hele invitationen, programmet og mere om alt det praktiske her. 


« Tilbage til oversigten