Kom med til Bondens Marked

Balancerer du rundt med et væld af forskellige kasketter og alt for mange opgaver, der skal løses?

Har du behov for input til forarbejdning, produktudvikling, salg og afsætning af dine produkter? 

Bliver du træt, når du hører ord som “forretningsstrategi”, “produktspecifikationer” og “kvalitetssikring”?

Kom med til Bondens Marked den 12. november kl. 14.30

Så tag nogle af dine produkter med under armen og mød de andre, som har det på samme måde som dig. I dette forum vil du blive præsenteret for nye og andre erfaringer om det at producere lokale fødevare og ikke mindst at få dem afsat til både detail, foodservice og på eksportmarkederne. Du vil sammen med en flok andre gode producenter få en direkte vurdering af dine muligheder, blive præsenteret for nye og anderledes måder at sælge varen ind på, komme i kontakt med dem, der kan gøre det sammen med dig - og du vil ikke mindst få indblik i helt alternative og producentejede muligheder for afsætning - et enestående koncept, som endnu ikke er navnkundiggjort i fødevaremedierne, men lever et stille liv udenfor de satte rammer. Kom og styrk din position i salgsleddet og gør det sammen med andre! Slut af med en smag på det hele, Anne Hjernøe tromler sammen i køkkenet, du snakker videre med dem, du har mødt eller hopper i forklædet eller begge dele og vi slutter af med et håndholdt måltid mad. Sammen. 

LÆS INVITATIONEN OG PROGRAMMET HER. 

Smagen af Danmark er med og fortæller blandt andet om EU-projektet REFRAME, der arbejder med at fremme afsætning for mindre fødevareproducenter. 

REFRAME 02 A Colour

 

Tilmelding gerne snarest muligt og senest d. 5. november 2018 til:

Jette Højholdt Mikkelsen, Bondens Marked                           

Malene Aaris, Foreningen MAD

Kontakt Malene Aaris på tlf.:  51967075, hvis du vil høre mere om arrangementet. 

 

 


« Tilbage til oversigten