Restaurant Svanen – Hotel Maribo Søpark

Pasta med mellemrøget laks & blommemonteret bisque

Hotel Maribo Søpark ligger midt på Lolland med kig ud over den smukke Maribo Søndersø. Hotellets restaurant Svanen byder på et internationalt køkken, og et menukort, der skifter efter sæson. Så vidt muligt benyttes gode råvarer fra lokalområdet. Restaurant Svanens Local Cooking-ret 2014 består af mellemrøget laks svøbt i hjemmelavet pasta og serveret med blandt andet en cremet bisque, dampede grønne asparges, speltkerner, røgede rejer og ørredrogn. På en tur rundt på de sydlige øer tæt på hotellet kan man finde og opleve de råvarer, som bruges i pastaretten. Fra Askø/Skelø over Bandholm, Knuthenborg, Majbølle og Ulslev.

« Tilbage til oversigten

Restaurant Svanen – Hotel Maribo Søpark


Vestergade 29
4930 Maribo
54 78 10 11

Besøg website