Restaurant Babette Vordingborg

”Pocheret rødspætte på ben vendt i rejepulver, glaseret gulerod & syltet krondild, skummende rejesauce skilt med dildolie”

Restaurant Babette har høstet et hav af priser og flotte anmeldelser i de 25 år, restauranten i Vordingborg har eksisteret. Henrik Pedersen og Vivi Schou bekender sig til et enkelt og ærligt køkken med respekt for både klassiske franske og danske køkkendyder – og ikke mindst for gode råvarer, der så vidt muligt er fra lokale, økologiske leverandører. Restaurant Babettes Local Cooking-ret 2014 er en hyldest til den oversete rødspætte, der kan andet og mere end at paneres! Rødspætter fra Klintholm Havn i følgeskab med rejer fra Stevns, små søde gulerødder og krondild syltet med lokal eddike. Hertil masse af krydderurter fra egen køkkenhave.

« Tilbage til oversigten

Restaurant Babette Vordingborg


Kildemarksvej 5
4760 Vordingborg
+45 55 34 30 30

Besøg website