Hotel Saxkjøbing

Dalbakkegaard-Ramsløg-Jordskokker

Hotel Saxkjøbing er ejet af Claus Meyer og Ebbe Frahm og det fine gamle byhotel har et godt køkken med fokus på lokale råvarer tilberedt efter Claus Meyers madprincipper. Hotellet fungerer som gastronomisk udstillingsvindue for Lolland-Falster med både store smagemenuer og mere ydmyg ”husmandskost”. Med Local Cooking-retten ”Dalbakkegaard-Ramsløg-Jordskokker” tager Hotel Saxkjøbing udgangspunkt i to af Lollands dejligste gårde. Dalbakkegaard har leveret de kødfulde frilandskyllinger, der i retten repræsenteres med bryst og kråser, mens Tokkerupgaard har forsynet med alle grønne sager, bl.a. de saltbagte jordskokker. Ramsløgene, der indgår som både bouillon og pulver, er af hotellets egen høst.

« Tilbage til oversigten

Hotel Saxkjøbing


Torvet 9
4990 Sakskøbing
+45 54 70 40 39

Send mail
Besøg website