Hotel Falster

Røget lammeculotte med hvidløg serveret med speltotto og jordbærsalsa

Hotel Falster er et familiedrevet hotel og spisested, der ligger centralt på Sydhavsøerne, nærmere bestemt i Nykøbing F. Hotellets hyggelige restaurant byder på dansk/fransk sæsonkøkken, og mad og drikke indtages i en afslappet og uhøjtidelig atmosfære. Hotel Falsters Local Cooking-ret 2014 består af lammeculotter, som hotellet får fra lokale John Nielsen og selv står for at røge. Hertil en cremet speltotto af speltkerner fra Majbøllegaard, som koges møre i æblemost fra Buxbom på Lolland og rundes af med gedeost fra Knuthenlund Gods. Og som tilbehør jordbærsalsa af friske jordbær som, ligesom rettens grøntsager, indkøbes lokalt i Lolland-Falster-området.

« Tilbage til oversigten

Hotel Falster


Stubbekøbingvej 150
4800 Nykøbing falster
54 85 93 93

Besøg website