Lær nyt om kød og få inspiration til afsætning

Tidspunkt:

tirsdag, 10. juni

Pris:

Gratis

Kursussted:

Aarhus Universitet, Foulum,
Blichers Alle 20, 8830 Tjele

Arrangør:

Det er gratis at deltage, du skal bare tilmelde dig senest den 2. juni til Elena Skytte, Agro Tech A/S
esk@agrotech.dk
eller 21729847

Få viden om hvilke særlige egenskaber kød fra kvæg på naturarealer har og få inspiration til at afsætte det.

Projekt Smag på Landskabet inviterer til gratis seminar.

Hvad enten du har en gårdbutik, går med planer om at etablere en, eller formidler salg af oksekød kan du helt sikkert hente inspiration, når projekt Smag på Landskabet inviterer til seminar den 10.

juni. Projektets formål er at gøre naturplejen mere rentabel for landmanden, og her er afsætningen af kødet et vigtigt led. Derfor er det glædeligt, at interessen for lokale fødevarer, naturpleje og dyrevelfærd bliver større og større. Men det betyder også, at der er et øget behov for at kunne formidle den gode historie og viden om kødets kvaliteter til kunden.

På seminaret kan du derfor høre Forsker Margrethe Therkildsen fra Aarhus Universitet fortælle om kødkvalitet, smag, og om resultaterne af hendes seneste forskningsprojekt, som bl.a. viste, at kød fra dyr, der har afgræsset naturarealer, har en let smag af vildt samt et særligt højt indhold af de sunde umættede fedtsyrer.

Du får også tips og tricks til markedsføring og alternative salgsmetoder. De suppleres af erfaringer fra landmænd med gårdbutik og salg af naturkød.

Når man sælger oksekød er det helt afgørende at have styr på de regler, som gælder for denne type salg. Derfor får du en god indføring i, hvilke regler, som er nødvendige at kende på området.

 

Se hele programet - klik her 

Læs mere om projektet på
www.smagpaalandskabet.dk

« Tilbage til oversigten